Roskilde - Danmarks måske ældste handelsby


Roskilde blev i 2012 kåret som Danmarks ´Bedste Handelsby´og er samtidig en af de ældste. Med sit spændende, inspirerende samt blomstrende forretningsliv har Roskilde let ved at tiltrække sig købelystne kunder fra byens naboregioner. 


I disse år oplever Roskilde en spændende udvikling og markant vækst i handelsmiljøet med centrale handelspunkter som Algade, Skomagergade og RO's torv, hvor butikslivet kører og trives i højeste gear.

Sommerens store kulturelle event Roskilde Festivalen tiltrækker hvert år over 100.000 gæster og omdanner Roskilde til et centrum for handel i alle afskygninger.

Roskildes charmerende centrum byder på to ugentlige torvedage med lokale specialiteter, store forretningskæder samt små charmerende specialbutikker med udsøgte lækkerier. I sidegaderne kan den interesserede let finde lokalt kunsthåndværk i de mange gallerier.

RO´s Torv som magnet

RO´s Torv blev opført i 2003, men allerede i 2009 udvider til næsten det dobbelte med 47.000 m². Butikscentret er Roskildes store vigtige shopping- og kundemagnet med 70 specialbutikker, syv cafeer og restauranter, biografsale, fitnesscenter m.m..

I bykernen arbejder sammenslutningen Roskilde Stjernebutikkerne, som består af 60 detailforretninger, at bevare og udvikle Roskildes status som en primær handelsby for hele regionen.

Roskilde-forstaden Trekroner, der er blomstret op omkring Roskilde Universitet (RUC), begyndte med åbningen af Trekroner Center i 2008 at udvikle og etablere sit eget ny, spirende handels- og butiksliv.

Der er således rig mulighed for at skabe en sund forretning i Roskilde. Du kan få info om byens p.t. ledige butikslejemål via dette link:

Butik til leje i Roskilde

Find Butik til Leje

Er du på udkig efter butik til leje?

Lokalebasen.dk har samlet landets butikslokaler til leje i en oversigt, så du nemt kan finde din næste butik.

Se mere her:

Find Butik til Leje

Er du udlejer?

Månedens butik i Roskilde

Butikslokaler med mange muligheder. Kan bruges til butik/detail, klinik eller liberalt erhverv.

Månedens butik i Roskilde

Opret et Iværksætterselskab på 2 timer

Vil du gerne undgå at vente 14 dage for at oprette et iværksætterselskab? På ivsstiftelse.dk opretter vi dit iværksætterselskab på kun 2 timer! Du kan læse mere om tjenesten her: