Frederikssund gav sig selv et kæmpestort ´boost´ som den vestlige hovedstads-regions samt det meste af Hornsherreds store handelscentrum, da stationsbyen ved Roskilde Fjord i foråret 2010 åbnede sit ny storcenter Sillebroen.


I årtierne forinden havde Frederikssunds bycenter ellers udviklet sig ud fra Rådhustorvet på Østergade - i første instans med etablering af gågaden og herefter med afslutningen af Havnegade med Havnetorvet og Føtex.

Det nye butikcenter Sillebroen gav Frederikssund med en række store forretningskæder, mærkevarebutikker og parkeringsarealer, som ellers ikke umiddelbart lod sig integreres i den eksisterende bykerne.

Med sine 75 butikker, restauranter og spisesteder, 800 parkeringspladser samt 2500 m² boliger i tag- og penthouse-niveau har Sillebroen markeret sig som en kæmpestor succes i nærområderne som i hele regionen og har desuden sikret handelsbyen Frederikssund de bedst tænkelige udviklingsmuligheder i årene frem.

Ny højbro i 2018

Sillebroen er strategisk godt placeret i direkte tilknytning til Frederikssund S-togs-station. Byen har gode tog- og busforbindelser til ikke kun hovedstadsområdet, men også til det øvrige Sjælland og tiltrækker årligt mange handlende og besøgende.

En kommende ny og brugerbetalt højbro over Roskilde Fjord med planlagt indvielse i 2018 skal aflaste årtiers store problematiske trafikknudepunkt i Frederikssund, den 78 år gamle Kronprins Frederiks Bro, der daglig passeres af 20.000 bilister, som hver morgen og hver eftermiddag skaber kilometerlange køer.

Find Butik til Leje

Er du på udkig efter butik til leje?

På vores partnerside kan du nemt finde ledige butikker i Danmark, eller udleje din butik.

Månedens butik i Frederikssund

Perfekt butikslokale til mindre butik i Frederikssundscentret, der forbinder området med gågaden. Gode transportmuligheder og ikke langt til S-togs linien til København.

Opret et Iværksætterselskab på 2 timer